Vestice

Učenici generacije iz Bora nagrađeni lap-top računarima

ucenici generacije nagrade1

Dvanaestoro učenika generacije borskih osnovnih i srednjih škola, dobili su danas lap-top računare, kao poklon priznanje za trud koji su uložili tokom školovanja. 

Ovaj vredan poklon, danas im je uručen u Skupštini Grada Bora, uz želju da nastave dalje školovanje sa istim uspehom i nakon toga budu korisni članovi društva, jer su danas, kako je rečeno na prijemu – ponos grada.

Grad Bor je nastavio dobru praksu podrške, ukazivanja pažnje i poštovanja najboljim učenicima. Ovo je samo mali gest i prilika da onima koji su kroz školovanje pokazali najbolje rezultate, grad pruži podršku, ali i da stavimo do znanja da se obrazovanje isplati, rekao je tom prilikom gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić.

I ove godine će 64 najboljih učenika svih osnovnih i srednjih škola u Boru, kao i dobitnici nagrada sa takmičenja, dobiti i novčane nagrade.

Lap top računarima nagrađeni su: Nikola Trajković – OŠ „Vuk Karadžić“, Branislav Urošević – OŠ „Branko Radičević“, Snežana Maksimović – OŠ „Sveti Sava“, Cveta Grujić – OŠ „Dušan Radović“, Marko Arsenijević – OŠ „3. oktobar“, Milica Dobromirović – OŠ „Petar Radovanović“ u Zlotu, Kristina Milenković – OŠ „Stanoje Miljković“ u Brestovcu, Kristina Žuržević – OŠ „Đura Jakšić“ u Krivelju, Aleksandar Gocić – Elektromašinska škola, Angelina Dimitrijević – Gimnazija, Vera Požega – Ekonomsko-trgovinska škola i Dragana Janačković – „Vidovdan“.

Polaznica IST Media školice, Kristina Žuržević, napominje da se do uspeha dolazi uz mnogo odricanja, truda i rada, ali da se sve može postići ukoliko ima volje za tim.

Srećno Kristina!

Ova nagrada me mnogo motiviše jer znam da neko ceni moj rad, rekla je Kristina tim povodom i najavila da bi želela da, nakon završene srednje škole, upiše kriminalistički fakultet i bude inspektor.

Sajt BRATE joj želi ispunjenje snova!

Realated Posts

MLADI borski karatisti stigli kući sa ŠEST PEHARA i DESET MEDALJA!

Brate

Premijera TANG SOO DO iz Bora na 32. fudokan karate prvenstvu Srbije

Brate

Repertoar bioskopa Zvezda od 14. do 20. novembra

Brate

Ostavi komentar