Vestice

[VIDEO] Moj grad i održivi razvoj iz ugla Lare Trailović i Minje Stojadinović

odrzivi razvoj 1

U okviru projekta „Bolje je OdRživo“, 90 učenika iz Bora, iz OŠ „Dušan Radović“, OŠ „3. Oktobar“ i Tehničke škole obučeno je za vršnjačke edukatore o Ciljevima održivog razvoja i Agendi 2030.

Čitav koncept održivog razvoja upravo se i odnosi na budućnost dece.

Obučeni vršnjački edukatori, osim vršnjačkog transfera znanja u svojim institucijama, sa željom da svest i znanja o održivom razvoju prošire i na ostale građane napravili su medijske priloge.

U zanimljivim reportažama Moj grad i održivi razvoj Lare Trailović i Minje Stojadinović, učenica OŠ „Dušan Radović“, saznajte kako Bor živi danas i šta bi trebalo promeniti da bude prihvatljivije za sve.

Inicijativa Društva mladih istraživača Bor „Bolje je OdRživo“ realizuje se u okviru projekta „Reforma javnih finansija – Agenda 2030“ koji podržavaju vlade Švajcarske i Nemačke, a implementira GIZ-Nemačka organizacija za međunarodnu saradnju. Vodeća organizacija ove inicijative je Društvo mladih istraživača Bor, a partneri su Lokalna samouprava-Grad Bor, Udruženje građana „Village“ – Pokret za razvoj sela Zlot, OŠ“Dušan Radović“, OŠ“3. Oktobar“ Bor, Tehnička škola Bor.

Realated Posts

Ako imaš više od 14 godina, prijavi se za trening medijske pismenosti

Brate

Srednjoškolci ipak imaju mini raspust sledeće nedelje

Brate

Poziv talentovanim srednjoškolcima: Prijavite se za letnju novinarsku školu

Brate

Ostavi komentar