Vestice

[VIDEO] Moj grad i održivi razvoj. O prednosti solarne energije i još nečemu u prilogu Andrije i Nemanje

odrzivi razvoj 2

U okviru projekta „Bolje je OdRživo“ 90 učenika iz Bora, iz OŠ „Dušan Radović“, OŠ „3. oktobar“ i Tehničke škole obučeno je za vršnjačke edukatore o Ciljevima održivog razvoja i Agendi 2030. Čitav koncept održivog razvoja upravo se i odnosi na budućnost dece.

Obučeni vršnjački edukatori, osim vršnjačkog transfera znanja u svojim institucijama, sa željom da svest i znanja o održivom razvoju prošire i na ostale građane napravili su medijske priloge.

U zanimljivim reportažama Moj grad i održivi razvoj Andrije Živkovića i Nemanje Kovačevića, učenika OŠ „Dušan Radović“ Bor saznajte o prednostima solarne energije za dobrobit svih nas.

Inicijativa Društva mladih istraživača Bor „Bolje je OdRživo“ realizuje se u okviru projekta „Reforma javnih finansija – Agenda 2030“ koji podržavaju vlade Švajcarske i Nemačke, a implementira GIZ-Nemačka organizacija za međunarodnu saradnju. Vodeća organizacija ove inicijative je Društvo mladih istraživača Bor, a partneri su Lokalna samouprava-Grad Bor, Udruženje građana „Village“ – Pokret za razvoj sela Zlot, OŠ“Dušan Radović“, OŠ“3. Oktobar“ Bor, Tehnička škola Bor.

Realated Posts

Onlajn mini Biznis akademija 2021 za srednjoškolce

Sanja Prvulović

NAGRADNI ONLINE LIKOVNI KONKURS „NACRTAJ, OBOJI I OSVOJI“ za predškolce i prvake

Brate

Polovina učenika makar jednom doživela vršnjačko nasilje! Kako se izboriti sa tim?

Sanja Prvulović

Ostavi komentar