Vestice

Učenici generacije iz Bora nagrađeni lap-top računarima

ucenici generacije nagrade1

Dvanaestoro učenika generacije borskih osnovnih i srednjih škola, dobili su danas lap-top računare, kao poklon priznanje za trud koji su uložili tokom školovanja. 

Ovaj vredan poklon, danas im je uručen u Skupštini Grada Bora, uz želju da nastave dalje školovanje sa istim uspehom i nakon toga budu korisni članovi društva, jer su danas, kako je rečeno na prijemu – ponos grada.

Grad Bor je nastavio dobru praksu podrške, ukazivanja pažnje i poštovanja najboljim učenicima. Ovo je samo mali gest i prilika da onima koji su kroz školovanje pokazali najbolje rezultate, grad pruži podršku, ali i da stavimo do znanja da se obrazovanje isplati, rekao je tom prilikom gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić.

I ove godine će 64 najboljih učenika svih osnovnih i srednjih škola u Boru, kao i dobitnici nagrada sa takmičenja, dobiti i novčane nagrade.

Lap top računarima nagrađeni su: Nikola Trajković – OŠ „Vuk Karadžić“, Branislav Urošević – OŠ „Branko Radičević“, Snežana Maksimović – OŠ „Sveti Sava“, Cveta Grujić – OŠ „Dušan Radović“, Marko Arsenijević – OŠ „3. oktobar“, Milica Dobromirović – OŠ „Petar Radovanović“ u Zlotu, Kristina Milenković – OŠ „Stanoje Miljković“ u Brestovcu, Kristina Žuržević – OŠ „Đura Jakšić“ u Krivelju, Aleksandar Gocić – Elektromašinska škola, Angelina Dimitrijević – Gimnazija, Vera Požega – Ekonomsko-trgovinska škola i Dragana Janačković – „Vidovdan“.

Polaznica IST Media školice, Kristina Žuržević, napominje da se do uspeha dolazi uz mnogo odricanja, truda i rada, ali da se sve može postići ukoliko ima volje za tim.

Srećno Kristina!

Ova nagrada me mnogo motiviše jer znam da neko ceni moj rad, rekla je Kristina tim povodom i najavila da bi želela da, nakon završene srednje škole, upiše kriminalistički fakultet i bude inspektor.

Sajt BRATE joj želi ispunjenje snova!

Realated Posts

Darko Radovac o vršnjačkom nasilju „fušer“. To su Guči kompleksaši koji će raditi na trafici ili u tatinim firmama. Mrzeće svaki dan

root

Bor spreman da izdvoji iz budžeta novac za kreiranje medijskih sadržaja ZA MLADE

root

Da li ste znali da je Tesla ostavio Srbiji najdragoceniju uspomenu na sebe?

root

Ostavi komentar