Vestice

Konkurs: Radionice za mlade „Kako biti uspešan na društvenim mrežama“

Social Media

foto: 123rf.com

Poslovno udruženje Asocijacije lokalnih i nezavisnih medija „Lokal pres“ u okviru svoje zagovaračke inicijative „ZA sadržaje za mlade“ organizuje jednodnevne online radionice „Kako biti uspešan na društvenim mrežama“.

Radionice su namenjene srednjoškolacima i studentima iz Srbije, održavaju se 6. i 7. avgusta i biće organizovane putem platforme ZOOM.

Učešće u programu je besplatno, a polaznici će nakon radionica imati priliku da stečeno znanje primene u okviru kampanje „ZA sadržaje za mlade“.

Formular za prijavljivanje možete pronaći na sledećem linku OVDE

Prijavljivanje traje do 1. avgusta.

Za sve informacije možete se obratiti na mail [email protected] ili na telefon 034 362 871.

Zagovaračka inicijativa „ZA sadržaje za mlade“ sprovodi se u okviru programa „, „Aktivni građani – bolje društvo: zagovaranjem ka saradnji i demokratskom razvoju Srbije“ koji realizuje BOŠ uz podršku američkog naroda putem Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).

Zagovaračku inicijativu „ZA sadržaje za mlade“ podržalo je i Ministarstvo kulture i informisanja Republike Srbije.

Poslovno udruženje Asocijacije nezavisnih lokalnih medija “Lokal pres” čine 52 lokalna medija. Udruženje postoji 25 godina i aktivno radi na podizanju nivoa slobode medija i govora kroz unapredjenje kapaciteta lokalnih medija i medijske regulative.

Realated Posts

Učenici – naučnici na 7. timočkom naučnom tornadu

Brate

Za opremanje laboratorija u školama novac na kašičicu. Da li će se nešto promeniti?

Brate

PAŽLJIVKO ZA PREDŠKOLCE BORU

Brate

Ostavi komentar