Vestice

MLADI borski karatisti stigli kući sa ŠEST PEHARA i DESET MEDALJA!

BOR, (IST Media, foto: Sureido facebook) Šest pehara i deset medalja od sada će krasiti vitrine borskog borilačkog kluba „SUREIDO“, čiji su predstavnici briljirali na upravo održanom prvenstvu Srbije u fudokan borbama.

Prvaci Srbije iz Zlota u u ovom sportu postali su Milica Dragijević u kategoriji kadetkinja do 54 kg i Mile Baraković u kategoriji juniora do 52 kg.

Emilija Stanijević je sa ovog prvenstva donela srebrnu medalju u disciplini kate pojedinačno u kategoriji mlađih pionirki, dok je Mateja Tabaković osvojio bronzanu medalju u disciplini Fudokan sport borbe u kategoriji starijih pionira do 45 kg.

Takmičari iz Bora takođe su bili uspešni i doneli kući 4 pehara i 6 medalja.

Prvaci Srbije u Fudokan sport borbama postali su Mia Miletić u kategoriji starijih .pionirki do 45 kg i Anita Filipovski u kategoriji omladinki do 61 kg.

Sofija Mejlanović je novi prvak Srbije kod starijih pionirki u disciplini Kihon Kumite a Stefan Petrović kod kadeta u disciplini kata ikkaido.

Nina Petrović je u kategoriji poletarci postala vicešampionka u disciplini kata pojedinačno/apsolutni nivo, a Anđela Dimitrijević vicešampionka u Fudokan sport borbama kod kadetkinja u disciplini do 54 kg.

Trener i takmičar Dalibor Džunić osvojio je bronzanu medalju u kategoriji „master“, mada je, po oceni kluba, zaslužio prvo mesto.

Realated Posts

Bor spreman da izdvoji iz budžeta novac za kreiranje medijskih sadržaja ZA MLADE

Brate

Strah od drugog talasa korone. Počelo snimanje onlajn nastave

Brate

ISTRAŽIVANJE: Svega trećina dece u regionu ima preporučenih PET OBROKA DNEVNO

Brate

Ostavi komentar