Vestice

Darko Radovac o vršnjačkom nasilju „fušer“. To su Guči kompleksaši koji će raditi na trafici ili u tatinim firmama. Mrzeće svaki dan

Darko Radovac Dex

foto: instagram screenshot

Poznati srpski Jutjuber, muzičar, i aktivista koji se bori protiv vršnjačkog nasilja i zalaže za poštovanje etike na društvenim mrežama, Darko Radovac Dex, reagovao je na svom Instagram profilu povodom opasnog trenda omalovažavanja dece.

On se osvrnuo na prilog TV N1 u kome se ukazuje na izuzetno opasan trend vršnjačkog nasilja, na trend u kome se omalovažavaju deca čiji roditelji nemaju novac da im priušte brendiranu garderobu, a o čemu smo pisali na našem sajtu.

Deca koja se ponašaju tako okrutno, svoje drugare zovu „fušer“ i zadaju im moguće ozbiljne psihičke probleme. Iako u spotu DRAMA o etici na Jutjubu Dex i njegova ekipa nose skupu garderobu, ona je, kaže, kao prvo iznajmljena iz butika, a kao drugo, u pesmi se o brendu govori ironično.

Nemojte se opterećivati time šta nosite na sebi, već time gde idete, koji je vaš put i cilj, šta želite da ostvarite u životu. Kako da budete bolji prema drugima, prema sebi i okolini. Svi vi koji ste cool i bez cool odeće, znajte da smo svi mi fušeri i treba biti „lik do jaja“, kaže Dex.

Pogledajte izjavu Dexa na njegovom Instagram profilu, za takve napasnike postoji naziv „Guči kompleksaši“ koji će raditi na trafici ili u maminoj i tatinoj firmi.

Realated Posts

Onlajn mini Biznis akademija 2021 za srednjoškolce

Sanja Prvulović

Deca iz borskih sela pokazala svest o značaju očuvanja životne sredine

Brate

Do 16. septembra izložba najboljih likovnih stvaralaca, osnovaca

Brate

Ostavi komentar