Fresh iz školeVestice

Obeležen Dan OŠ ,,3. OKTOBAR”

Foto: OŠ 3. oktobar

Ovogodišnja proslava Dana OŠ „3. oktobar“ protekla je u znaku pozorišne predstave ,,Sumnjivo lice” Branislava Nušića.

Dramska sekcija pod vođstvom Dragane Ilić, nastavnice srpskog jezika, oduševila je sve prisutne u prepunoj sali Muzičke škole ,,Miodrag Vasiljević“ u Boru.

Mali glumci su svima pokazali da su dorasli izuzetnoj i ozbiljnoj glumi, što je i prisutna publika u sali nagradila reakcijama i aplauzima tokom izvođenja predstave.

Program je upotpunjen novim horom škole pod upravom Tamare Glišić, koja je izborom pesama napravila pravo osveženje i prijatno iznenađenje, nastupom balerina i pozdravnim govorom direktorke škole Snežane Savićević.

U obraćanju prisutnima Snežana Savićević je istakla rezultate škole, pročitala dobitnike jubilarnih nagrada i uručila nagrade pobednicima literarnog konkursa ,,Vrt detinjstva”.

Bravo za sve učesnike i kreatore ovakvog programa, koji još jednom potvrđuje kvalitet rada, a našu školu svrstava u red najuspešijih kako u gradu, tako i u okrugu.

Realated Posts

Darko Radovac o vršnjačkom nasilju „fušer“. To su Guči kompleksaši koji će raditi na trafici ili u tatinim firmama. Mrzeće svaki dan

Brate

Poziv talentovanim srednjoškolcima: Prijavite se za letnju novinarsku školu

Brate

[VIDEO] Održivi razvoj grada Bora – Iz ugla Jelene Jovanović, Ekaterine Arsić i Ognjena Trailovića

Brate

Ostavi komentar